VAUDE Bike Hat III Kepsar Damkläder ny produkt,vaude softshell jackor,rusa för att köpa

SEK194.52  SEK97.28Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 001981
  • 6016 antal i lager
  • VAUDE Bike Hat III Kepsar Damkläder ny produkt,vaude softshell jackor,rusa för att köpa
  • VAUDE Teek Kepsar Röd Damkläder i Sverige,vaude ryggsäck billigt,Göteborg på nätet
  • VAUDE Bike Hat III Kepsar Damkläder ny stil,vaude cyke äska,kvalitetsgaranti
  • VAUDE Teek Hat Kepsar Damkläder inköp,vaude ryggsäck,stockholm
  • VAUDE Skomer II Kepsar Grön Damkläder Sverige pris,vaude parka yale,överlägsen kvalitet

Vänligen välj:Antal

VAUDE Bike Hat III Kepsar Damkläder ny produkt,vaude softshell jackor,rusa för att köpa_checkout
vaude fleece mantel Vaude Damkläder kepsar , VAUDE Bike Hat III Kepsar Damkläder ny produkt,vaude softshell jackor,rusa för att köpa vaude Softshelljacka,Sverige pris

Cykling lock för smarta huvuden. Locket med den korta brättet erbjuder road racers precis rätt mängd solskydd under hjälm. Brädden kan vikas på mitten så att locket kan halkade in i din jersey ficka för en pre åktur espresso om du så önskar.
Funktioner:
En hopfällbar proposition låter det packas ner små
Funktionell, svettabsorberande inre huvudband
Elastiska insatsen på baksidan av locket
Front med små visor
Skär i kontrasterande färg
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% Polyester
Teknik:
Bluesign:
Bluesign godkänd fabricbluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign-certifierade material är markerade som "Bluesign godkänd tyg".
Enligt den svenska / Nya Zeeland standard A-Ö / NZS 4399: 1996] Utmärkt UV-skydd så att du kan njuta av solen och bergsport väl skyddade. En UPF betyget 50+ innebär att en given bit tyg gör mindre än 2% (<1/50) av UV-strålar som drabbade den att tränga igenom. Detta är den UV protection.The UV-skydd samma som 98% är skapad av valet av fibrer, väv, materialtjocklek eller genom att sätta in en titandioxid "skyddande skärm" i tyget. Titandioxid är helt miljövänlig och har rankats av EU som ofarliga.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter til erkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Det bästa för människa och natur. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när den uppfyller "bluesign produkt" normer, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är til erkad av minst 90% miljövänliga material som Bluesign godkänd tyg ekologisk bomull återvunnet material en kombination av dessa med minst 35% Tencel eller hampa.

Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på friluftslivutrustning, upptäck Vaude Stockholm pris. Som officiell VAUDEåterförsäljare, har alla våra friluftslivprodukter full til erkargaranti av VAUDE. Välj en av våra Damkläderkategorier och upptäck alla våra Damkläderprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla VAUDE Bike Hat III funktioner

Beskrivning


Vaude - Damkläder - Kepsar

Copyright © 2018 www.ahlegalsolutions.com. Powered by ahlegalsolutions.com