VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet

SEK1,145.17  SEK572.57Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 002829
  • 6430 antal i lager
  • VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet

Vänligen välj:Antal

VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet_checkout
vaude fleece hose Vaude Klättring jackor , VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet vaude tält,Göteborg pris

Casual och ack så ekologisk: vindresistent, stretch hoody byggd med härligt mjukt tyg och skön bild i fickorna. Perfekt för klättring och bergs touring, men också en säker favorit vid baslägret och runt kvarteret.
Tack vare sin miljövänliga, bluesign certifierat material dess också ett bra sätt att bidra till att främja hållbar utveckling. Denna produkt har til erkats med Eco Finish och är miljövänliga, vattenavvisande och fluorocarbon fri (PFC gratis).
Funktioner:
Sportive snitt
2 framfickor med dragkedja
1 blixtlås ficka på övre vänster ärm
Ärmar med Ärmmuddar
Fast huva
Lycra bunden huva
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% Polyester
Vikt: 341g
Teknik:
Bluesign Godkänt Tyg:
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign-certifierade material är markerade som "Bluesign godkänd tyg".
Eco_Finish_l:
Vaude produkter som bär Eco Finish varit vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
UPF 50+:
Utmärkt UV-skydd så att du kan njuta av solen och bergsport väl skyddade. En UPF betyget 50+ innebär att en given bit tyg gör mindre än 2% (<1/50) av UV-strålar som drabbade den att tränga igenom. Detta är den UV protection.The UV-skydd samma som 98% är skapad av valet av fibrer, väv, materialtjocklek eller genom att sätta in en titandioxid "skyddande skärm" i tyget. Titandioxid är helt miljövänlig och har rankats av EU som ofarliga.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter til erkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Det bästa för människa och natur. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när den uppfyller "bluesign produkt" normer, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är til erkad av minst 90% miljövänliga material som Bluesign godkänd tyg ekologisk bomull återvunnet material en kombination av dessa med minst 35% Tencel eller hampa.

Köp din VAUDE Durance Hooded Woman till lägsta pris! Vår friluftslivbutik online, Vaude online shopping webbplats gör dina drömmar till verklighet! Hitta Klättring till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt VAUDE Durance Hooded Woman. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår friluftslivkatalog till otroligt låga priser!

Beskrivning


Vaude - Klättring - Jackor

VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet
VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet
VAUDE Durance Hooded Woman Jackor Klättring,vaude shipton tights,köpa billiga på nätet
Copyright © 2018 www.ahlegalsolutions.com. Powered by ahlegalsolutions.com